Deși cunoscuți sub denumirea de InTuition School doar din anul 2017, ne-am început activitatea de traduceri sub o formă de organizare diferită încă din anul 2000.

De atunci, fiecare experiență ne-a ajutat să creștem, să devenim mai buni si să găsim mereu noi soluții pentru a ne perfecționa serviciile oferite.

Ne-am clădit afacerea pe principii puternice care s-au tradus într-un plus de valoare adus produselor si serviciilor oferite

Conștienți că în procesul intens de globalizare, stăpânirea limbilor străine acordă mai multe șanse oamenilor: șansa de a lucra, șansa de a studia, șansa la o viață mai bună oriunde în lume, iar în mediul corporatist este esențială pentru comunicarea în mediul de afaceri

am pus bazele unui

CENTRU DE FORMARE ÎN LIMBI STRĂINE & COACHING ORTOGRAFIC LA CLUJ-NAPOCA, CHIAR ÎN INIMA ORAȘULUI!

Coaching ortografic

Companiile au devenit conștiente de importanța ortografiei si formulării corecte într-o limbă străină, a imaginii transmise și a credibilității.

Scrierea corecta într-o limba străină aduce un plus pentru imaginea companiei, este un indicator de performanță și profesionalism.

Vorbesc, gândesc și simt într-o limbă străină

A fost odată…

Pentru că ideea unei școli de limbi s-a născut în urma unei experiențe în Japonia unde tineri şi adulți de toate vârstele urmează cursuri de limbi străine cu rezultate concrete, folosind cele mai moderne metode şi tehnologii de predare. InTuition School pentru că, în limba engleză, tuition înseamnă a preda sau instrui un grup mic sau o singură persoană şi pentru că învățarea unei limbi este un proces intuitiv și natural pe care toți îl avem.

Atunci când vorbești o limba străină te simți încrezător să călătorești si să cunoști oameni și culturi diferite, să găsești locul de muncă visat, neîngrădit de bariere lingvistice sau geografice.

0
Ani
0+
Traducători
0
Limbi străine
0k
Clienţi

Serviciile noastre

Va punem la dispoziție o gamă completă de servicii de traducere integrate și personalizate nevoilor reale ale fiecărui client în parte, asigurând asistență și menținând o comunicare strânsă pe tot parcursul procesului de traducere de la preluare și până la predarea produsului finit.

În vederea înmatriculării vehiculelor pe teritoriul României, vă oferim servicii de traducere autorizata si/sau legalizata a actelor vehiculelor din următoarele limbi: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, neerlandeză, bulgara, daneza, polona si altele. Oferim CONSULTANTA GRATUITA in alegerea actelor solicitate de autoritățile romane.

Citeste mai mult

Dacă vrei să călătorești într-o țară în care ai nevoie de un test medical Covid, te putem ajuta cu traducerea autorizată necesară.
Lucrăm și în regim de urgență.
Pentru că valabilitatea acestor teste este de 48 de ore de la momentul obținerii acestora, ne asiguram ca traducerile ajung la d-voastra chiar în aceeași zi, fie in format fizic, fie pe email, sau Whatsapp.

Citeste mai mult

-Acte de stare civila
-Acte de studii
-Acte de înființare-administrare societăți
-Contracte, sentințe, procuri, declarații,
-Acte medicale
-Acte contabile
-Acte bancare, extrase de cont
-documente fiscale
-traduceri site-uri, pagini informative

Citeste mai mult

Actele traduse de noi pot fi livrate simplu si rapid oriunde în tara.

Pentru a economisi timp, ne puteţi trimite documentele prin e-mail sau fax.
Pentru comoditatea dvs. vă asigurăm trimiterea documentelor prin curierat rapid, direct la dvs. acasă sau la sediul firmei.

Citeste mai mult

CITESTE DESPRE PRETURILE NOASTRE

Tarife traduceri

AFLĂ MAI MULTE

Contactează-ne