Vrei sa înveți o limba străină? Te invitam la cursurile noastre si vei vedea diferența!
Va vom dovedi ca orice limba străină poate fi învățată cu profesorul potrivit si materialele adecvate.
Știm ca doriți să comunicați cât mai repede si nu numai prin reguli și gramatică, ci, mai ales, prin conversație si expunere la limba străină.
Cursurile se desfășoară intr-un cadru primitor, relaxat unde învățarea unei limbi străine vine de la sine.

Cursurile încep cu evaluarea nivelului de limba și a nevoilor cursantului și continuă cu un traseu lingvistic potrivit obiectivelor acestuia.

Deținem tehnologie de ultima ora (tabla interactiva, tablete conectate la tabla interactiva, materiale atractive si interactive, programa adaptata fiecărui cursant in funcție de abilitați si nivelul de limba deținut etc. ).

La Centrul nostru de limbi străine, organizam cursuri personalizate pentru copii, cat si pentru adulți.

Durata ședințelor:
4-6 ani : 60 minute
7-9 ani și 10 -12 ani: 90 de minute
13-15 ani : 120 minute

Cursurile se derulează pe tot parcursul anului.
– cursuri individuale sau in grup (de la 2 la 6 copii)
– grupele sunt formate în funcție de vârstă (4-6 ani; 7-9 ani; 10 -12 ani; 13-15 ani și de nivelul de cunoaștere a limbii respective
– metodele și materialele de curs, atractive și interactive, care sunt permanent adaptate nivelului și intereselor copiilor.

Tarife, condiții de plata
Tarifele cursurilor individuale se stabilesc de la caz la caz în funcție de limbă si de numărul de ore contractate.

Tarifele cursurilor de grup variază în funcție de numărul copiilor în grupă, de limba aleasă și de numărul de ore contractate.

Plata se efectuează lunar înainte de începerea modulului.

Cursurile sunt organizate in cursuri individuale sau in grup (de la 2 la 6 persoane)
Grupele se formează in funcției de nivelul de cunoaștere a limbii si in funcției de domeniul vizat de cursanți.

Durata ședințelor:

Cursurile pot fi de 60, 90 sau 120 de minute.

Credem că învățarea este o experiență personală și înțelegem că fiecare din noi învață diferit. De aceea acordăm timpul necesar pentru a ne cunoaște cursanții, astfel încât lecțiile lor să fie concepute pentru a le satisface nevoile și a-i susține cat mai mult posibil.

InTuition School oferă cursuri de limbă străină individuale (1 la 1), cursuri in tandem (2 persoane) sau cursuri in grup ( 4 pana la 6 cursanți).
Cursul individual de limba străină este un curs pentru cei care au scop bine definit în timp sau pentru cei care învață mai bine singuri.
Cursul in tandem de limba străină este un curs pentru 2 persoane care au un nivel apropiat de cunoștințe și care pot cădea de acord asupra aceluiași program de studiu.
Cursul de grup are un număr prestabilit de ședințe, un program fix de desfășurare și un număr maxim de 6 participanți. Cursul de grup este structurat în module care se parcurg, în funcție de numărul de ședințe pe săptămână, pentru aproximativ 2-3 luni.

Nivelul de limba începe cu nivelul de începător si ajunge pana la nivelul de avansat. Programa poate fi adaptata obiectivelor si domeniului de limbaj vizat de cursant.

Daca se dorește achiziționarea unui limbaj specializat din anumite domenii (economic, financiar, bancar), vom îmbina studiul textelor specializate cu învățarea gramaticii si dezvoltarea aptitudinilor conversaționale.

CITESTE DESPRE REGULAMENTUL CURSURILOR

Regulamentul cursurilor

AFLĂ MAI MULTE

Întrebări frecvente